AVIZ INTERESANT !

ANUNȚ

meamt2

Mănăstirea Noul-Neamț Chițcani, în legătură cu împlinirea frumosului  jubileu de 150 de ani de la înființarea sa, organizează un concurs internațional «Tînărul pictor» pe tema: «Mănăstirea Noul-Neamț: trecutul și prezentul».

La acest concurs pot participa tinerii pictori cu vîrsta de la 11 pînă la 25 de ani. Lucrările se primesc în mănăstire de la 20 aprilie pînă la 20 mai.

Finalul concursului și înmînarea cadourilor prețioase va avea loc la hramul mănăstirii «Înălțarea Domnului», joi – 29 mai 2014, după Sfînta și Dumnezeiasca Liturghie.

Informația deplină despre organizarea acestui concurs este afișată pe saiturile mănăstirii Noul-Neamț: http://www.noul-neamt.ru și http://www.noulneamt.md. Persoana responsabilă de desfășurarea acestui concurs internațional este ierodiaconul Alexie (Lungu). Persoanele interesate de aceasta pot scri pe adresa: m.alexios@mail.ru sau pe tel.: (+373) 694-70-658 sau (779) 6-15- 46.

 

Reclame

Despre satexceptional

istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, autor şi editor al multor culegeri de documente de arhivă, peste 400 articole ştiinţifice publicate în multe reviste prestigioase, cum sunt " Historia", "Magazin istoric",Analele Ştiinţifice al USM, Artemis, Literatura şi Arta etc. deţine 7 portaluri în Internet, principalul şi prestigiosul fiind Secretele istoriei cu Alexandru moraru (www.mazarini.wordpress.com)
Acest articol a fost publicat în BISERICA, ISTORIA NOASTRĂ. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s