PENTRU CURAJ ȘI PROFESIONALISM- MEDALIA ZEULUI ZAMOLXE

 

 

La 17 aprilie 2019, în cadrul Clubului Istoricilor de la Biblioteca Centrală a Bibliotecii Municipale ”B.P.Hasdeu”, istoricul- arhivist și publicist Alexandru Moraru, lef serviciu la Biblioteca Centrală alături de alte câteva personalități a fost menționat cu medalia ”Zamolxe” pentru profesionalism și curaj.

Este cazul să amintim, că domnia sa nu este la prima mențiune de acest gen și că în anii anteriori a mai fost menționat cu mai multe diplome de excelență, printre care se numără următoarele:

 

Cu această ocazie, îl felicităm pe Moraru Alexandru cu această distincție și îi urăm La Mulți Ani !

Un grup de colegi de facultate (USM); Clubul ”Arhivus”, Clubul Istoricilor; Un grup de colegi de serviciu(Biblioteca Centrală ”Hasdeu”, etc.

NOTĂ:

Ieri, 17 aprilie 2019, la Biblioteca Centrală a BM „B.P.Hasdeu” a avut loc şedinţa ordinară a Clubului Istoricilor pentru luna aprilie.Subiectul propus: Catastrofa de la Cernobîl în amintirea contemporanilor. Invitaţi speciali au fost: colonelul (r) Ion Ungureanu şi doamna Ludmila Beşleaga.Preşedintele Ciubului Istoricilor şi moderator: Alexandru Valeriu Moraru, şef serviciu la Biblioteca Centrală. La deschiderea programului i s-a oferit cuvântul, membrului clubului, preşedintelui Centrului „Zamolxe” domnul Vasile Ciubuc, publicist, scriitor şi un patriot înflăcărat. Domnia sa a înmânat medalia zeului „Zamolxe” câtorva personalităţi cu inimă română, printre care: generalul Ion Ion Costas, istoricului Alexei Memei, profesorului universitar Anatol Petrencu, istoricului – arhivist şi publicist Alexandru Moraru, cunoscuţilor scriitori, publicişti şi editori Vlad Pohilă, Vasile Şoimaru şi Mihai Taşcă. În imagini, momente le la Clubul Istoricilor din 17 aprilie 2019

Clubul Istoricilor a Bibliotecii Centrale Hasdeu (17 aprilie 2019) Imagini de la Şedinţa Clubului…Catastrofa de la Cernobîl în amintirea contemporanilor. Preşedintele Clubului Istoricilor şi moderator Alexandru Valeriu Moraru, şef serviciu Biblioteca Centrală

În cadrul Clubului Istoricilor din 17 aprilie 2019, domnul Vasile Ciubuc, Preşedintele Centrului Zeul Zamolxe a înmânat câtorva persoane medalia „Zeul Zamolxe” pentru profesionalism şi efort. Am fost onorat să mă aflu printre aceştea.Mulţumim pentru apreciere.
Am spus:nu am titlu ştiinţific, dar preşedintele Centrului, mi-a răspuns, că „meritaţi din plin acest titlu” şi că sunt sute de „doctori”, care nu vor primi niciodată distincţia „Zeul Zamolxe”! Câteva îmagini de la înmânare…

Despre satexceptional

istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, autor şi editor al multor culegeri de documente de arhivă, peste 400 articole ştiinţifice publicate în multe reviste prestigioase, cum sunt " Historia", "Magazin istoric",Analele Ştiinţifice al USM, Artemis, Literatura şi Arta etc. deţine 7 portaluri în Internet, principalul şi prestigiosul fiind Secretele istoriei cu Alexandru moraru (www.mazarini.wordpress.com)
Acest articol a fost publicat în AŞA CUM ESTE:, FELICITĂRI, FOTOGRAFII ŞI AMINTIRI, ISTORIA NOASTRĂ, ISTORIE ŞI ETNOGRAFIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s